Prijeđite na glavni sadržaj

Unapređenje proizvodnje ribe primjenom probiotika u funkciji povećanja konkurentnosti

Glavni istraživač

Tip projekta
Znanstveno-istraživački projekti
Program
Vijeće za istraživanja u poljoprivredi
Financijer
Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske
Datum početka
1.2.2012.
Datum završetka
1.2.2015.
Status
Završen
Iznos financiranja
176000 HRK
Više informacija

Projektom se istraživalo na koji način suplementacija probiotikom Lactobacillus rhamnosus utječe na parametre tkiva kalifornijske pastrve,

Oncorhynchus mykiss (Walbaum), te kolika je trajnost pozitivnih učinaka primjese probiotika u hranu.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.